Severna Mitrovica: Ubijen Srbin, ubica u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Mitrovica: Ubijen Srbin, ubica u bekstvu

Srbin Š.M. (33), ubijen je noćas posle ponoći u Severnoj Mitrovici, javlja portal Kos sev i dodaje da je osumnjičeni za ubistvo, za kojim se traga, od ranije poznat policiji.

Vest je rano jutros za ovaj portal potvrdio zamenik regionalnog komandira Kosovske policije, direkcije Sever, Besim Hoti, ne iznoseći za sada druge detalje.

Š.M. je preminuo u mitrovičkoj bolnici, nakon zadobijanja ubodne rane, najverovatnije nožem, neposredno nakon ponoći, kod jednog od poznatih gradskih restorana.

Ubica je pobegao nakon incidenta, a pripadnici kosovske policije za njim tragaju.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ubistvo u Kosovskoj Mitrovici, policija traži izvršioca

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2017

Tridesesettrogodišnji Š.M, ubijen je noćas posle ponoći u severnom delu Kosovske Mitrovice, a za osumnjičenim za ubistvo koji je poznat policiji se traga, potvrdio je za KoSSev zamenik regionalnog komandira Kosovske policije, direkcije Sever, Besim Hoti, ne iznoseći za sada druge detalje...Š.M....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.