STRAVIČNO: Opljačkan FUDBALER, pištoljem mu lopovi OTELI novac, OGROMNA svota je u pitanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2017, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO: Opljačkan FUDBALER, pištoljem mu lopovi OTELI novac, OGROMNA svota je u pitanju (FOTO)

Incident kakav se ne pamti.

Nezapamćen incident desio se minulog četvrtka, oko 19 časova. U Šemberiju, predgrađu Madrida, zvezda madridskog Atletika Horhe Resureksion, poznatiji kao Koke je opljačkan!

Napadači su prišli vezisti Jorgandžija dok je sedeo na parkingu u svom automobilu, jedan od njih prišao mu je i naslonio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pištolj na čelo. Reprezentativac Španije nije imao izbora, pa je lopovu predao ručni sat u vrednosti od 70.000 evropskih novčanica.

Kada su dobili šta su hteli, huligani su pobedgli na svom motoru, prenosi ugledni Mondo Deportivo.

Fudbaler je ceo slučaj prijavio policiji, koja je ekspresno reagovala, obzirom da se na mestu napada nalaze sigurnosne kamere. Nadležnima je olakšan posao oko nalaženja napadača na Kokea, a istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.