Izvor: Blic, 04.Okt.2022, 14:49

ISTRAGA INCIDENTA U ZATVORU U NIŠU: Osuđenik na respiratoru, sumnja se da je PRETUČEN U ZATVORSKOJ BOLNICI

Osuđenik KPZ Niš A.K. (76) nalazi se na respiratoru u Kliničkom centru u Nišu, u teškom stanju, nakon što su ga, kako se sumnja, tokom tuširanja u zavodskoj bolnici pretukla dvojica osuđenika.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRETUČENI OSUĐENIK IZ NIŠA U TEŠKOM STANJU Dvojica prebila starca (76) u zatvoru pre pet dana: Na respiratoru je, lekari mu se bore za život!

Izvor: Blic, 05.Okt.2022, 10:25

Stanje osuđenika KPZ Niš K.A. (76) koji je priključen na respirator u Kliničkom centru u Nišu, nakon što su ga, kako se sumnja, tokom tuširanja u zatvroskoj bolnici pretukla dvojica osuđenika, i dalje je jako teško i neizvesno. On je i dalje na mehaničkoj ventilaciji I pod neprekidnim nadzorom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.