Salvini: Izbori će izazvati potrese u Evropi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salvini: Izbori će izazvati potrese u Evropi

Izbori za Evropski parlament izazvaće potrese na kontinentu, dovešće do olakšanja budžetskih regulativa i uticaće na izbor narednog direktora Evropske centralne banke (ECB), rekao je zamenik italijanskog premijera Mateo Salvini. Lider italijanske partije Liga održaće u subotu miting nacionalističkih i pokreta krajnje desnice iz 12 zemalja i nastojaće da uspostavi savez evroskeptičkih grupacija. "Mislim da će se dosta toga promeniti u Evropi", rekao je Salvini, koji je...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Salvini: Izbori za Evropski parlament će izazvati potrese u Evropi

Izvor: Blic, 18.Maj.2019, 00:19

Izbori za Evropski parlament izazvaće potrese na kontinentu, dovešće do olakšanja budžetskih regulativa i uticaće na izbor narednog direktora Evropske centralne banke (ECB), rekao je zamenik italijanskog premijera Mateo Salvini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.