Poruke u finišu kampanje pred lokalne izbore u Hrvatskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Maj.2021, 19:32

Poruke u finišu kampanje pred lokalne izbore u Hrvatskoj

Preko 38.000 kandidata prijavilo se na ovim lokalnim izborima za funkcije u predstavničkim tijelima i izvršnoj vlasti u 555 gradova i općina u Hrvatskoj i 20 županija. Petak 14. svibnja je posljednji dan kampanje i prilika da se rekapitulira sa čim su stranke izišle pored birače. “U kampanji je bilo dosta općenitih mjesta i bezidejnosti, što je posljedica kadrovske devastiranosti velikih stranaka,” komentira u izjavi za Radio slobodna Europa (RSE) novinarka zagrebačkog “Večernjeg lista” Iva...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Hrvatskoj su u nedjelju lokalni izbori

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2021, 16:56

ZAGREB - U Hrvatskoj se sutra održavaju lokalni izborima na kojima učestvuje više od 38.000 kandidata za funkcije u predstavničkim tijelima i izvršnoj vlasti u 555 gradova i opština.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.