Nestalo 13 Japanaca u olujnom nevremenu na ostrvu Kjušu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jul.2020, 10:44

Nestalo 13 Japanaca u olujnom nevremenu na ostrvu Kjušu

Najmanje 13 ljudi nestalo je u olujnom nevremenu koje je pogodilo južno japansko ostrvo Kjušu, a zvaničnici upozoravaju na mogućnost pojave poplava i klizišta, javila je mreža NHK, prenio je Rojters. Lokalni mediji prikazali su snimke na kojima se vide kuće i automobili praktično pod vodom u prefekturi Kumamoto, gdje se izlila rijeka Kuma koja je odnijela jedan most. Vlast je primila više od 100 poziva za pomoć, ali ne može na sve da odgovori.  Japanska meteorološka agencija izdala...
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Katastrofalne BUJIČNE POPLAVE na jugu Japane odnele najmanje dva života, vlada šalje vojsku u SPASILAČKU OPERACIJU (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Jul.2020

Japanska vlada šalje hiljade vojnika u spasilačku operaciju na ostrvo Kjušu na jugu Japana, gde je u katastrofalnim bujičnim poplavama bez presedana nestalo 13 ljudi, saopštio je premijer Šinzo Abe, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.