Uprava carina: Na Gradini sprečen šverc više od 2.600 radnih odela

Izvor: Blic, 21.Mar.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava carina: Na Gradini sprečen šverc više od 2.600 radnih odela

Carinici su na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom sprečili pokušaj krijumčarenja više od 2.600 radnih odela, čija je vrednost procenjena na preko 2,5 miliona dinara, saopštila je danas Uprava carina.

Više od 2.600 radnih pantalona i kombinezona pronadjeno je 19. marta u kombiju sa prikolicom za prevoz konja, kojim je dvoje bugarskih državljana putovalo iz Bugarske ka Nemačkoj, navodi se u saopštenju.

Kako procenjena vrednost robe prelazi trećinu vrednosti vozila i prikolice, sve je privemeno zadržano do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krijumčari „pali“ sa devizama i kombinezonima na Gradini

Izvor: juGmedia, 21.Mar.2016

VRANJE – Na graničnom prelazu Gradina, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja višeo od 2.600 radnih odela, čije je vrednost procenjena na 2,5 miliona dinara, saopšteno je iz Uprave carina...U krijumčarenju radnih uniformi sprečeno je dvoje bugarskih državljana, koji su u prikolici za...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.