Stradala na Železničkoj

Izvor: Blic, 24.Apr.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradala na Železničkoj

Beograd - Žena čije je beživotno telo pronađeno preksinoć na peronu broj jedan na Glavnoj železničkoj stanici identifikovana je kao grčka državljanka Maria P., saznaje „Blic“ u policiji.

- Pored njenog tela nađen je pasoš, a još nije poznato kada je doputovala u Srbiji. Pretpostavljamo da je reč o nesrećnom slučaju. Još niko iz njene porodice se nije javio da preuzme telo, niti se neko javljao ambasadi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kaže naš izvor.

Leš žene primetio je jedan putnika koji je odmah pozvao policiju. Dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći, rekla je da je poziv primljen oko 22.30 minuta i da su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Ona je dodala da je žena najverovatnije bila mrtva oko dva sata pre nego što je njeno telo pronađeno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Voz pregazio Grkinju na stanici

Izvor: Press, 24.Apr.2010

Marija Papavasileo, državljanka Grčke, poginula je na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu kada je pala pod voz. Preko tela nesrećne žene prešla cela kompozicija putničkog voza koji se kretao u rikverc .Grčka državljanka Marija Papavasileo poginula...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.