SRPSKA PORODICA IMALA UDES NA HALKIDIKIJU: Auto se prevrnuo na krov, u njemu bilo i dete

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA PORODICA IMALA UDES NA HALKIDIKIJU: Auto se prevrnuo na krov, u njemu bilo i dete

Danas oko 12 sati na Halkidikiju u Grčkoj dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo šabačke registracije Danas oko 12.00 časova na Halkidikiju u Grčkoj dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj se vozilo šabacke registracije prevrnulo na krov, a u njemu je bila srpska porodica sa detetom, prenose beogradski mediji.Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nesreće je došlo nakon isključenja za Nea Kalikratiju, na prvom uzvišenju ka Halkidikiju iz pravca Soluna.U nesreći je povređen muškarac, kojem je na licu mesta zavijena nadlaktica.Na mestu nesreće bio je i dečak starosti oko 12 godina, a navodno je u kolima bilo i sedište za dete manjeg uzrasta.Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće i koliko je ljudi bilo u vozilu.Na lice mesta je odmah stigla policija koja je saobraćaj usmeravala u levu traku.Automobil šabackih registracija bio je skroz okrenut na krov, dok je najviše oštećena vozačeva strana.Ova vest objavljena je i na Fejsbuk stranici "Lajv from Gris", u kojoj se, između ostalog, navodi da se saobraćaj odvija otežano.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica iz Srbije doživela nesreću na Halkidikiju, AUTOMOBIL SE OKRENUO NA KROV, u vozilu i beba

Izvor: Blic, 10.Avg.2019

Danas oko 12 sati na Halkidikiju u Grčkoj dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo šabačke registracije . Automobil se u nesreći prevrnuo na krov, a kako saznajemo, u njemu je bila srpska porodica sa detetom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.