Lion: Pucao na roditelje ispred vrtića

Izvor: Blic, Beta, 20.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion: Pucao na roditelje ispred vrtića

Deset osoba povređeno je danas u Lionu kada je jedan muškarac počeo da ispred vrtića puca na majke koje su, kroz park, došle po decu.

Nijedno dete nije povređeno, pošto je nepoznati napadač pucao pre nego što su deca počela da izlaze iz vrtića, saošteno je iz policije. Povređene osobe imaju hematome i ogrebotine, saznaje agencija Frans pres.

"Deca su bila u učionicama i nisu bila svesna šta se dogodilo. Situacija je pod kontrolom", rekla je portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije Liona.

Prema ranijim izveštajima, pet osoba je lakše povređeno od kojih dve imaju povrede glave, a jedna povredu noge. Niko od povređenih nije prebačen u bolnicu.

Među povređenima je i jedan policajac, saopštile su lokalne vlasti.

Policija i dalje traga za napadačem, a mesto napada obezbeđuje policija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava ispred vrtića u Lionu

Izvor: RTS, 20.Mar.2009

Osam osoba povređeno u Lionu ispred vrtića, nakon što je nepoznati muškarac počeo da puca na majke koje su kroz park, došle po decu. Policija traga za napadačem...Nepoznati napadač pucao je ispred vrtića u Lionu na majke koje su, kroz park, došle po decu i tom prilikom ranio osam osoba...Nijedno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.