PALI KRIJUMČARI Na Gradini tokom vikenda otkriveni hašiš, marihuana i kokain

Izvor: Blic, 24.Jul.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALI KRIJUMČARI Na Gradini tokom vikenda otkriveni hašiš, marihuana i kokain

Carinici su u saradnji sa policijom tokom vikenda na graničnom prelazu Gradina u nekoliko slučajeva zaplenili manje količine narkotika, koje su strani državljani pokušali da prokrijumčare iz Srbije, saopštila je Uprava carine.

U prvom slučaju je 22. jula 2017. godine oko ponoći zaplenjeno nešto više od 30 grama hašiša. Četiri grumena presovanog hašiša, spakovao je u dečji balon i pokušao da u donjem vešu prokrijumčari Belgijanac turskog porekla, koji je automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Golf" belgijskih registarskih oznaka putovao sam na relaciji Belgija-Turska.

I sledećeg dana je prilikom izlazne kontrole za detaljan pregled izdvojen automobil "Jetta" nemačkih registarskih oznaka, kojim su ka Turskoj putovala dvojica Nemačkih državljana.

Kod jednog od njih je u neseseru, spakovanom u jednu od putnih torbi, pronađeno oko 15 grama marihuane. U novčaniku drugog mladića je u pregradi za sitan novac pronađena kesica sa 1,5 grama praškaste materije, koja je prilikom priručne analize odreagovala na kokain.

Dalju nadležnost u svakog slučaja preuzela je policija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Carinici zaplenili drogu na granici sa Bugarskom

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2017

Hašiš, marihuana i kokain pronađeni su tokom vikenda kod stranaca koji su prelazili granicu na Gradini putujući ka Turskoj, saopštili su iz Uprave carine.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.