Otkriveni emigranti u vozu kod Preševa

Izvor: Studio B, 25.Jan.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni emigranti u vozu kod Preševa

Na železničkoj stanici Preševo, carinici su danas pronašli deset državljana Sirije i Alžira koji su ilegalno pokušali da pređu granicu sa Srbijom kako bi stigli do zemalja zapadne Evrope.

Oni su otkriveni tako što su carinici prilikom pregleda voza koristili uređa za merenje koncentracije ugljen-dioksida koji je pokazao povišenu koncentraciju tog gasa, što je ukazalo na prisustvo živih bića.

Otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je vagon na koji je bila natovarena kamionska prikolica čija je cerada bila pocepana i u kojoj je otkriveno deset ilegalnih emigranata iz Sirije i Alžira. "Oni su se, prema već uobičajnom modelu, sakrili u vagon teretnog voza koji je iz Grčke išao ka Nemačkoj", saopštila je Uprava carina.

Otkriveni emigranti predati su u dalju nadležnost graničnoj policiji. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.