NESREĆA U SMEDEREVU: Mornara ubio metalni deo sa pramca broda

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U SMEDEREVU: Mornara ubio metalni deo sa pramca broda

Kako sazanjemo, mornara je, tokom manevrisanja, u potiljak udario metalni deo koji se otkinuo sa pramca broda. Ukrajinac je od jačine udara poginuo na licu mesta. SMEDEREVO – Tridesettrogodišnji J.H iz Ukrajine smrtno je nastradao na ukrajinskom rečnom brodu “Gagra” u Novoj luci kod Smedereva. Kako saznajemo, mornara je, tokom manevrisanja, u potiljak udario metalni deo koji se otkinuo sa pramca broda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Ukrajinac je od jačine udara poginuo na licu mesta.Pročitajte još: UŽAS U POŽEGI: Devojčicu udarila struja kada se popela na vagonViše javno tužilaštvo je naložilo obdukciju. U toku je uviđaj priapdnika PU Smederevo na brodu koji je nakon nesreće usidren u Staroj luci.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U SMEDEREVU: Mornara ubio metalni deo sa pramca broda (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2018

Kako sazanjemo, mornara je, tokom manevrisanja, u potiljak udario metalni deo koji se otkinuo sa pramca broda. Ukrajinac je od jačine udara poginuo na licu mesta. SMEDEREVO – Tridesettrogodišnji J.H iz Ukrajine smrtno je nastradao na ukrajinskom rečnom brodu “Gagra” u Novoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.