Gužve na Preševu, Horgošu i Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Preševu, Horgošu i Batrovcima

Na graničnom prelazu Preševo ka Severnoj Makedoniji, na putu do letovališta u Grčkoj, danas posle podne su velike gužve i dugačke kolone vozila, tako da su duža i čekanja.

Trenutno su gužve i na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije, kao i na Batrovcima prema Hrvatskoj.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije putnička vozila na Horgošu na izlazu čekaju 90 minuta, a na Batrovcima 60 minuta, saopštio je AMSS.

Na Šidu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na ulazu vozila čekaju 90 minuta, na Gradini na izlazu 60 minuta, a na ulazu 30 minuta.

Na Preševu na ulazu i na izlazu se čeka po 30 minuta, Gostunu na ulazu 40 minuta, na Jabucim, na ulazu 40 minuta, a na Špiljanima na ulazu i izlazu 30 minuta.

Kraj radne nedelje i početak vikenda doprineće još jačem saobraćaju, s obzirom da je letnja sezona u punom jeku kao i velika količina vozila koja prolaze kroz našu zemlju.

Na najfrekvetnijim putnim pravcima za sada većih zastoja nema, međutim na usporenu vožnju i moguće kolone vozači mogu računati na gotovo svim putnim pravcima koji vode ka Crnogorskoj, Makedonskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj granici zbog čega su čekanja na graničnim prelazima promenljiva.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nema čekanja. Na teretnim terminalima na Batrovcima na izlazu čeka se 180 minuta.


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kilometarske kolone na Horgošu, gužve i na Preševu

Izvor: RTS, 02.Avg.2019

Smena turista uoči vikenda uslovila je gužve na graničnim prelazima. Velika kolona vozila čeka na izlazu iz Srbije prema Mađarskoj, a slično je i na Preševu i Batrovcima. . Na graničnom prelazu Preševo ka Severnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.