Avganistanci do Srbije putovali u kuhinjskoj soli

Izvor: Glas javnosti, 12.Jan.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistanci do Srbije putovali u kuhinjskoj soli

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Preševo carinici su osujetili pokušaj osmorice avganistanskih državljana da ilegalno pređu granicu, saopštila je Uprava carina Ministarstva finansija Srbije.

"Na detaljnu kontrolu kamiona koji je prevozio kuhinjsku so iz Grčke u Mađarsku carinici su se odlučili, jer su prilikom redovnog obilaska terminala primetili da je na vozilu oštećeno carinsko obeležje, što je ukazivalo na to da je kamion otvaran", navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Pretpostavlja se da su "slepi putnici" iskoristili momenat dok je kamion bio parkiran i tada ušli u kamion, navodi se u saopštenju i podseća da se sličan slučaj desio i pre dve nedelje.

Svih osam ilegalnih emigranata predato je graničnoj policiji u dalju nadležnost. Carinici su za protekla tri meseca sprečili 125 osoba da ilegalno pređu državnu granicu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imigranti u kamionu sa solju

Izvor: Radio 021, 12.Jan.2012

Na graničnom prelazu Preševo carinici su jutros osujetili pokušaj osmorice avganistanskih državljana da ilegalno pređu granicu.

Nastavak na Radio 021...

AVGANISTANCI DO SRBIJE U KUHINJSKOJ SOLI

Izvor: Kurir, 12.Jan.2012

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Preševo carinici su osujetili pokušaj osmorice avganistanskih državljana da ilegalno pređu granicu, saopštila je Uprava carina Ministarstva finansija Srbije..."Na detaljnu kontrolu kamiona koji je prevozio kuhinjsku so iz Grčke u Mađarsku carinici su se odlučili,...

Nastavak na Kurir...

Danas: Na graničnom prelazu Preševo, otkrivena osmorica Avganistanaca

Izvor: Moto.rs, 13.Jan.2012, 12:29

Carinici su juče ujutru na graničnom prelazu Preševo otkrili pokušaj ilegalnog krijumčarenja osmorice državljana Avganistana u Srbiju. Kliknite ovde da biste pročitali vest u celini na izvornoj stranici » . foto © RTS

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.