Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 14:07

Arsić: Usporen rast srpske privrede, moguća i recesija ako se pogoršanje situacija u Ukrajini

Srpska privreda usporava i u drugoj polovini ove godine mogla bi da dostigne rast od oko dva odsto, što je duplo sporije od rasta u prvom polugodištu, pa bi rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) na kraju 2022. mogao da iznosi oko tri odsto, ali u slučaju pogoršanja situacije u vezi sa ratom u Ukrajini, nije isključena ni recesija, izjavio je danas profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i glavni i odgovorni urednik "Kvartalnog monitora" Milojko Arsić.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsić: Usporen rast srpske privrede, moguća i recesija ako se pogorša situacija u Ukrajini

Izvor: Beta, 29.Sep.2022

Srpska privreda usporava i u drugoj polovini ove godine mogla bi da dostigne rast od oko dva odsto, što je duplo sporije od rasta u prvom polugodištu, pa bi rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) na kraju 2022. mogao da iznosi oko tri odsto, ali u slučaju pogoršanja situacije u vezi sa ratom u Ukrajini,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.