NA VISOKIM ŠTIKLAMA Evo kako su momci iz TLZP vežbali da budu graciozne dame

Izvor: Blic, 16.Dec.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA VISOKIM ŠTIKLAMA Evo kako su momci iz TLZP vežbali da budu "graciozne dame"

Učesnici šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" se trude da što bolje odgovore na imitacije koje su im zadate. Ipak, reklo bi se da pored teških maski i zahtevnih kostima muškim takmičarima najteže pada nošenje štikli!

Skoro u svakoj epizodi je po neki takmičar morao da se pojavi na sceni sa visokim potpeticama, a za "24sata" su otkrili kakva su im iskustva.

Za jači pol je produkcija napravila specijalne modele koje bi takmičari mogli da nose s obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se u slobodnoj prodaji ne mogu naći tako veliki brojevi.

Priliku da probije led kada su štikle u pitanju imao je glumac Nenad Okanović koji se u prvoj epizodi predstavio imitacijom Mirne Radulović.

Posle njega su i ostali takmičari bili u ulozi dama, pa je tako Zvonko Pantović Čipi imitirao Selin Dion i Slađanu Milošević.

Pošto se oprobao dva puta na visokim potpeticama, žiri ga je pohvalio da je dobro savladao hod se jednom prilikom Ivan Ivanović našalio sa njim.

Ipak, Čipi nam je otkrio da je mnogo vežbao kako ne bi imao neprilika sa neudobnom obućom.

- Probe služe da što bolje uvežbamo hod, a štikle su za muškarce jako zahtevne. Trudio sam se na probama da što više šetam i na probama su se dešavale razne stvari zbog visokih potpetica. Kada sve to prođete onda možete sigurni da izađete na binu iako je koreografija sa takvom obućom mnogo zahtevnija - kaže Čipi.

Kako su se ostali učesnici "TLZP" snašli na štiklama pročitajte na sajtu 24sata.rs ili klikom OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.