NA VISOKIM ŠTIKLAMA Evo kako su momci iz TLZP vežbali da budu graciozne dame

Izvor: 24sata, 16.Dec.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA VISOKIM ŠTIKLAMA Evo kako su momci iz TLZP vežbali da budu "graciozne dame"

Učesnici šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" se trude da što bolje odgovore na imitacije koje su im zadate. Ipak, reklo bi se da pored teških maski i zahtevnih kostima muškim takmičarima najteže pada nošenje štikli!

Skoro u svakoj epizodi je po neki takmičar morao da se pojavi na sceni sa visokim potpeticama, a za "24sata" su otkrili kakva su im iskustva.

Nenad Okanović kao Mirna Radulović

Čipi kao Slađana Milošević

Ivan Jevtović kao Merlin Monro

Keba kao Zorica Brunclik

Bane Mojićević kao Lepa Brena

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

NA VISOKIM ŠTIKLAMA Evo kako su momci iz TLZP vežbali da budu "graciozne dame"

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Učesnici šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" se trude da što bolje odgovore na imitacije koje su im zadate. Ipak, reklo bi se da pored teških maski i zahtevnih kostima muškim takmičarima najteže pada nošenje štikli!..Skoro u svakoj epizodi je po neki takmičar morao da se pojavi na sceni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.