Dojava o bombi u sarajevskoj medresi

Izvor: Blic, 29.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dojava o bombi u sarajevskoj medresi

Ministarstvo untrašnjih poslova Kantona Sarajevo dobilo je dojavu da je u objektu Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu postavljena bomba.

Dežurni operativni tog Ministarstva rekao je za Agenciju Fena da su ekipe na terenu i da proveravaju dojavu, kao i da će više informacija o tome imati uskoro.

Gazi Husrev-begova medresa, odnosno verska(islamska) škola, smeštena je u starom delu Sarajeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA: Lažna dojava o bombi u medresi

Izvor: B92, 29.Okt.2014

Sarajevo -- Dojava da je u objektu Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu postavljena bomba bila je lažna, rekli su u kantonalnom Ministarstvu unutrašnjih poslova...Ministarstvo je jutros dobilo anonimnu dojavu da je u objektu Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu postavljena bomba...Pošto su ekipe...

Nastavak na B92...

Lažna dojava o bombi u sarajevskoj Medresi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2014

Dojava da je u objektu Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu postavljena bomba bila je lažna, rečeno je u kantonalnom Ministarstvu unutrašnjih poslova...Ministarstvo je dobilo anonimnu dojavu da je u objektu Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu postavljena bomba, a pošto su ekipe izašle na teren,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.