Ten Hag brani Bruna: Patetično je VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 12:56

Ten Hag brani Bruna: Patetično je VIDEO

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag stao je u odbranu svog kapitena, Bruna Fernandeša.

Portugalca su nakon susreta sa Fulamom za vikend prozivali na društvenim mrežama zbog simuliranja.

Bruno je posle kontakta sa Sašom Lukićem ostao da se previja na travi, da bi koji trenutak kasnije ustao, kao da se ništa nije dogodilo.

"Vidim da ga kritikuju na društvenim mrežama. Patetično je. Imao je tešku povredu, ali je igrao u subotu, borio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da igra i ovu utakmicu", rekao je Ten Hag i dodao:

"Ima veoma visok prag bola, a prošle godine je nešto slično uradio protiv Sparsa i mislim u polufinalu protiv Brajtona. To pokazuje kakav je lider".

Bruno je bio asistent u pobedi Junajteda nad Notingem Forestom u osmini finala FA kupa (1:0).

Ten Hag nije bio zadovoljan stepenom zaštite koju je Bruno imao od sudije, od kojeg je dobio samo jedan faul.

"Nisam video što i Erik. On (Fernandeš) je jako dobar igrač. Treba ga kontrolisati. Uradili smo to na pošten način", rekao je menadžer Foresta, Nuno Espirito Santo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.