Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2010, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj 29. aprila o nepoštovanju suda

HAG - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjasniće se 29. aprila pred Tribunalom u Hagu o krivici po optužnici za nepoštovanje suda, saopštio je juče taj sud, prenosi Beta.

Šešeljevo izjašnjavanje bilo je zakazano za 20. april, ali je moralo biti odloženo zato što tužilac Brus Makferlejn  nije mogao da doputuje iz Kanade zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << obustave letova iznad Evrope izazvane erupcijom vulkana na Islandu.

Gospodin Šešelj je (na žalost) u pravu što se tiče većine "konspirativnih" teorija.

Švajcarska (koju ni Hitler nije napao) je u stvari centar svetskih lopova - da je je nebi niko napao postavili su "najveći" accelerator da bi pokazali kakio nauka radi - i na žalost iskoristili najbolji svetski um za njihove političke interese. Šta se dešava na granicama Francuske i Švedske. Lično nemam nikakvih problema, jer PRAVA NAUKA JE UVEK BILA KOREN PROGRESA.

Za zle duše - ceo moj život sam bio na suprotnoj strani od gospodina Šešelja i njemu sličnim ali ovaj put smatram da ga nebi trebali zaboraviti, sudimo mu pošteno - ne engleskim/anglosacsonskim "nezavisnim" sudstvom.

S-verom u Bolje sutra,

Dragan

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.