Serž Bramerc 7. maja u Beogradu?

Izvor: NaDlanu.com, 28.Apr.2013, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serž Bramerc 7. maja u Beogradu?

Glavni haški tužitelj Serž Bramerc doći će u Beograd 7. maja zbog podnošenja redovnog izveštaja Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, piše "Blic".

Kako navodi ovaj list, očekuje se da će razgovarati sa premijerom Ivicom Dačićem, prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, potpredsednikom Rasimom Ljajićem i tužiocem za ratne zločine >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vladimirom Vukčevićem."Tema će biti priprema redovnog polugodišnjeg izveštaja o radu Haškog tužilaštva SB UN u junu. Razgovaraće se o tekućoj saradnji i neće biti velikih pitanja. Biće reči o razmeni materijala i podržaće se nastavak saradnje preko oficira za vezu", navodi izvor "Blica".Kako list saznaje, o predlozima da osuđenici u Hagu služe kazne u državama iz kojih su, razgovaraće se tek na zajedničkom sastanku predstavnika zemalja bivše SFRJ na Brionima u Hrvatskoj krajem maja.List podseća da je glavni haški tužitelj sredinom aprila ocenio da je saradnja sa Srbijom "uobičajena" i najavio tada da će se u Beogradu sastati sa zvaničnicima Vlade i tužiocima.Izvor: Tanjug/ Blic
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.