Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo Vučić i Nikolić mogu da vrate Šešelja u Hag"

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović izjavio je danas da se lider radikala Vojislav Šešelj neće dobrovoljno vratiti u Hag i da o daljim potezima treba pitati predsednika Srbije Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića.

"On (Šešelj) >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je svoj posao u Hagu završio. Kako će i šta će dalje, pitajte Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića", kazao je Šarović agenciji Beta povodom zahteva Tužilaštva Haškog tribunala da raspravno veće vrati optuženog Šešelja s privremene slobode u Srbiji.

Šarović je ocenio da je konstataciju Tužilaštva kako je Šešelj "potkopao duh odluke o privremenom oslobađanju" smešna.

"Taj koji je formulisao takvu konstataciju nema veze sa pravom, on mora da je završavao fakultet zajedno sa Tomislavom Nikolićem", kazao je Šarović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SRS i diplome ispred Predsedništva

Izvor: B92, 10.Dec.2014

Lider SRS Vojislav Šešelj, funkcioneri i pristalice radikala protestovali su ispred Predsedništva zbog, kako kažu, lažne fakultetske diplome Tomislava Nikolića...Zgradu su obezbeđivale policijske snage pa radikali, nisu uspeli da uruče Nikoliću "deset diploma sa privatnih fakulteta"...Nije bilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.