SALKIĆ: Nedopustivo da Vlada RS finansira ubice

Izvor: Blic, 06.Jun.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SALKIĆ: Nedopustivo da Vlada RS finansira ubice

Ramiz Salkić, potpredsednik RS oštro je osudio odluku Vlade RS da iz budžeta RS sa 40.000 KM, tokom 2016. godine, finansira haške optuženike, među kojima Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Salkić je pozvao predsednicu Vlade RS, Željku Cvijanović, da poništi ovu odluku i zaustavi dalje isplate novca haškim optuženicima.

- Nedopustivo je da Vlada bh. entiteta RS iz budžeta, dakle našim novcem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finansira ubice i zločince. Budžet pripada svim građanima koji žive na području ovoga entiteta – rekao je Salkić.

On je istakao da umesto da Vlada RS pomaže žrtvama Radovana Karadžića, Ratka Mladića i drugih optuženika za ratne zločine, ona daje novac onima koji su planirali ili činili zločine nad nedužnim civilima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.