POSLE KAZEMIRA, STIŽE POJAČANJE OD 100 MILIONA: Ten Hag dovodi svog pulena na Old Traford

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 21:46

POSLE KAZEMIRA, STIŽE POJAČANJE OD 100 MILIONA: Ten Hag dovodi "svog pulena" na Old Traford

Otvorili se.

FK Mančester junajted užasno je krenuo u ovoj sezoni, pretrpeli su dva poraza u isto toliko kola, a uprava kluba sa Old Traforda želi da preokrene situaciju, iz Real Madrida je stigao Kazemiro, a uskoro bi trebalo da bude još dolazaka.

Fudbaler Ajaksa Antoni velika je želja Erika Ten Haga. Njih dvojica su zajedno sarađivali protekle sezone u Ajaksu, kada je talentovani Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naprosto eksplodirao.

Mladi krilni napadač je od februara 2020. godine član Ajakaa. Stigao je iz Sao Paula za 15 miliona evra i postigao je 25 golova u 81 meču u dresu Ajaksa.

Junajted je za fudbalera ponudio 100 miliona evra i sva je prilika da će se obreti na Old Trafordu. Da će do transfera doći ide i u prilog informacija da je Brazilac propustio trening Ajaksa u petak.

Manchester United are not giving up on Antony. Ajax turned down new bid but Man Utd plan to try again - they feel Antony really wants the move. 🚨🔴🇧🇷 #MUFC

Been told it’s not sure that Antony starts on Sunday yet, still discussed internally.

Gakpo, cheaper option for Man Utd. pic.twitter.com/eAkUvbRxjL

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 19, 2022

Prema pisanju uglednog novinara Fabricija Romana, kao rezervna i jeftinija opcija spominje se igrač PSV-a Gakpo, ali je ipak prioritet dovođenje Antonija

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.