Odegard debitovao za novi klub (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odegard debitovao za novi klub (video)

Martin Odegard je danas debitovao za svoj novi klub, Herenven.

Herenven je danas savladao Den Hag sa 2:0, a oba gola u pobedi domaćih postigao je Gočanejhad i to za samo dva minuta, u 63. i 64.

Domaćin je mogao i do sva tri boda da je Larson pogodio penal u 81. minutu meča.

Poslednja dva minuta na utakmici igrao je i Martin Odegard, član Real Madrida, koji je pre nekoliko dana stigao na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Herenven.

On je ušao u 89. minutu, i na taj način je zabeležio svoje prve minute u svom novom klubu, ali nije uspeo da napravi nešto previše u napadu svog tima.

Ovo je samo početak, dogovor je da Odegard dobija daleko više šanse u nastavku sezone.

Debuut @martinio98 👏 #heeado pic.twitter.com/uoJDOFL5f1

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) January 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aleksander Isak najbliži Madridu! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2017

Iako se govorilo da će mladi fudbaler iz Švedske završiti u Čelsiju, sve su šanse da ćemo ga gledati u Real Madridu...Sve više talentovanih mladih fudbalera stiže iz Skandinavije, pokazali su to Šveđani i Danci kada su igrali finale Evropskog prvenstva za mlade, pokazao je to i Martin Odegard,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.