Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2012, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladićeva odbrana traži izuzeće sudije Orija i odlaganje suđenja

HAG - Odbrana Ratka Mladića, optuženog za genocid u BiH, zatražila je danas izuzeće predsjedavajućeg sudija Alfonsa Orija (Alphons Orie) iz Holandije i - dok ne bude imenovan novi sudija - odlaganje početka suđenja, zakazanog za 16. maj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbrana Mladića traži izuzeće Orija

Izvor: B92, 11.Maj.2012

Hag -- Odbrana Ratka Mladića traži izuzeće predsedavajućeg sudija Alfonsa Orija i - dok ne bude imenovan novi sudija - odlaganje početka suđenja, zakazanog za 16. maj...Mladićev branilac Branko Lukić je zahtev za izuzeće zasnovao na tvrdnji da je sudija Ori u dosadašnjem postupku ostavio utisak...

Nastavak na B92...

Mladić traži izuzeće sudije Orija i odlaganje suđenja

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2012

HAG - Haški optuženik Ratko Mladić zatražio je danas od predsjednika Haškog suda izuzeće predsjedavajućeg sudije u njegovom slučaju Alfonsa Orija optužujući ga za pristrasnost, kao i odlaganje suđenja koje treba da počne u srijedu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.