Mladić u avionu pre članstva u EU

Izvor: Glas javnosti, 01.Maj.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mladić u avionu pre članstva u EU"

BEOGRAD - Vlasti u Beogradu će morati da dokažu da čine sve što je u njihovoj moći kako bi Ratko Mladić bio uhapšen, izjavio je za Danas  holandski parmalentarac Hari van Bomel.

Zamenik predsednika Odbora za evropske poslove Parlamenta Holandije Hari van Bomel je rekao da to pitanje ne bi smelo da ometa Srbiju na njenom evropskom putu.

Van Bomnel je rekao i da će sigurno neki poslanici holandskog parlamenta istaći da Mladić mora biti u avionu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Hag pre nego što Srbija preduzme sledeći korak na putu ka članstvu u Evropskoj Uniji.

On je dodao da se sa tim ne slaže i da kako se izrazio Holandija ne bi trebalo da 'pokrije' svoj neuspeh u Srebrenici tražeći od Srbije da uradi nemoguće".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Ratko Mladić,   Uhapšen Ratko Mladić

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnicima u Srbiji prava za koja se zalaže EU

Izvor: Capital.ba, 01.Maj.2011

BEOGRAD, Radnici u Srbiji treba da imaju sva prava za koja se zalaže Evropska unija (EU), izjavio je danas u Beogradu, povodom Međunarodnog praznika rada, 1. maja, predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. 'Mnoga pitanja iz Upitnika Evropske komisije odnosila su se upravo na ostvarivanje...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.