Izvor: Cafe.ba, 18.Mar.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hag samo želi da stavi tačku na Šešeljev slučaj

Predsjednik Nacionalnog savjeta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim LJajić ocijenio je da ovaj sud odlukom da lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ne mora da prisustvuje izricanju presude pokušava da nađe izlaz iz ovog slučaja na bilo koji način da se više ne bi bavio ovim pitanjem.
Pogledaj vesti o: Hag,   Rasim Ljajić

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

"Hag pokušava da se izvuče iz slučaja Šešelj i reši se problema"

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2016

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić ocenio je da ovaj sud odlukom da lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ne mora da prisustvuje izricanju presude pokušava da nađe izlaz iz ovog slučaja na bilo koji način da se više ne bi bavio ovim pitanjem...Ljajić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.