HAŠKO SUĐENJE VUČIĆU NA N1: Predsednik prokomentarisao snimak lidera SRS Vojislava Šešelja iz 1992. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 20:06

HAŠKO SUĐENJE VUČIĆU NA N1: Predsednik prokomentarisao snimak lidera SRS Vojislava Šešelja iz 1992. godine

Predesednik Vučić gostovao je na TV Pink.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u nacionalnom dnevniku na TV Pink odgovrio je na najnovije napade na njega i film koji je prikazan na N1, te se osvrnuo i na snimak predsednika SRS dr Vojislava Šešelja iz 1992. godine.

Podseća da je prikazan i snimak predsednika SRS dr Vojislava Šešelja iz 1992, a Vučić je tek godinu dana posle toga postao član te stranke.

- Dobili su zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da me ocrne, a presuda mora da bude na smrt. Ovakvo suđenje nije zabeleženo ni 1945. ili 1946. godine i bila su mnogo pravičnija suđenja nego ovo meni. Nemate pravo da kažete reč, a oni imaju pravo da im u svoj koncept ubace svaku reč, svako slovo, svaki događaj, da ih objašnjavaju na svoj način - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRESUDA MORA DA BUDE SMRT, DOBILI SU ZADATAK DA ME OCRNE!" Vučić o sramnom filmu na TV N1, ovakvo suđenje nije bilo ni 1945!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023

Ističe da je najlakše biti ubedljiv u osudi prazne stolice..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sraman film N1 protiv njega koji je prikazan na prvi dan kampanje...- Čekali su da počne izborna kampanja da to emituju. Oni su stvarno tamo meni sudili. Postavili su i stolicu, pa je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"PLAŠIM SE DA MNOGI STIDA NEMAJU" Mržnja prema majkama i porodicama nije kampanja koju ljudi u Srbiji žele da čuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u nacionalnom dnevniku na TV Pink osvrnuo se na temu oko aktuelnih izbora...Za kraj, najavio je ubedljivu pobedu na izborima...- Tražiće ovi ponovo alibije zašto su izbore izgubili, pa neka se sete početka kampanje i svega onoga što su ponudili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.