Vučić o napadu na njegovu majku: Spremni su da ruše svaku porodicu, ona se najviše nervira

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 20:18

Vučić o napadu na njegovu majku: Spremni su da ruše svaku porodicu, ona se najviše nervira

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je u Nacionalnom dnevniku na TV Pink napade na njegovu majku Angelinu Vučić.

Vučić je rekao da ovakva haranga nije postojala kod nas i da su spremni da sruše svaku porodicu.

"Da vam neko pravi dvosatne filmove, da vam neko vređa majku od 79. godina o kojoj niko nikada ništa loše nije mogao da kaže i kojoj ni danas niko ništa ne može loše da kaže, da urušavate i uništavate tuđe porodice... Zašto to radite? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Da li je neko uradio to nekome od vas? Ne znamo kako su imena njihovih roditelja i dece. Oni su spremni da sruše svaku porodicu u Srbiji, sve što je tradicionalno i važno za građane Srbije i da nas vrate u vreme kada su pljačkali i uništavali našu zemlju," rekao je Vučić.

Na pitanje kako njegova majka reaguje, Vučić je rekao da se ona najviše nervira.

"Ne smem ni da prevedem šta su sve rekli za moju majku. Ceo život verna i odana i suprugu i deci," rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OVAKVE UVREDE NISU VIĐENE DO SADA" Vučić o napadu na njegovu majku Angelinu: Spremni su da sruše svaku porodicu u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je u Nacionalnom dnevniku na TV Pink napade na njegovu majku Angelinu Vučić...Kaže da ovako nešto nije viđeno na našoj političkoj sceni...- Da vam neko pravi dvosatne filmove, da vam neko vređa majku od 79. godina o kojoj niko nikada  ništa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.