PRESUDA MORA DA BUDE SMRT, DOBILI SU ZADATAK DA ME OCRNE! Vučić o sramnom filmu na TV N1, ovakvo suđenje nije bilo ni 1945!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 20:09

"PRESUDA MORA DA BUDE SMRT, DOBILI SU ZADATAK DA ME OCRNE!" Vučić o sramnom filmu na TV N1, ovakvo suđenje nije bilo ni 1945!

Ističe da je najlakše biti ubedljiv u osudi prazne stolice

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sraman film N1 protiv njega koji je prikazan na prvi dan kampanje.

- Čekali su da počne izborna kampanja da to emituju. Oni su stvarno tamo meni sudili. Postavili su i stolicu, pa je valjda stolica trebalo da odgovara da li se stolica kaje, pošto nije bilo Aleksandra Vučića na optuženičkoj klupi - kazao je on.

.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Najlakše je biti ubedljiv u osudi prazne stolice. Mnogo je lako i u boksu udarati u džak, drugačije je kada izađete u ring. Kada neko ne može da vam odgovori, onda je to vrlo jednostavno. Ovde nema druge strane i to nije demokratski - kazao je Vučić i podsetio na latinsku izjavu "da se čuje i druga strana".

- Ako hoćete da idete do kraja i da nekoga satrete kažite da vam je to cilj. Da sudite stolici, da iznosite i optužnicu, da donosite presudu, da mi sudite i za vreme kada nisam imao veze s politikom... Pojima nemaju šta pričaju. Dobili su zadatak da ocrne Vučića i presuda mora da bude na smrt. Ovakvo suđenje nije zabeleženo ni '45 ni '46, bila su mnogo pravičnija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.