Izvor: Cafe.ba, 06.Jun.2011, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas izvještaj o saradnji sa Hagom

Glavni haški tužilac Serž Bramerc i predsjednik Haškog tribunala Patrik Robinson danas će pred Savjetom bezbjednosti UN u Njujorku predstaviti svoje redovne polugodišnje izvještaje o radu i izložiti ocjenu o saradnji država sa Tribunalom.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bramerc u UN: Značajan napredak Srbije

Izvor: Mondo, 06.Jun.2011

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc izvestio je danas Savet bezbednosti UN da je hapšenjem Ratka Mladića ispunjena jedna od ključnih obaveza prema sudu. Predsednik Tribunala Patrik Robinson ocenio je da je hapšenje haškog optuženika ugaoni kamen u istoriji ovog Suda.

Nastavak na Mondo...

Savjet bezbjednosti UN: Bramerc pozdravio hapšenje Mladića, očekuje Hadžića

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2011

HAG - Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc zahvalio se danas, u govoru pred Savjetom bezbjednosti UN u Njujorku, vlastima Srbije na hapšenju najtraženijeg optuženog bjegunca Ratka Mladića, ali i naglasio da očekuje da bude uhapšen i Goran Hadžić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ljajić: Hapšenje Hadžića rešava veliki problem

Izvor: Blic, 07.Jun.2011, 00:00

SMEDEREVO - Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izjavio je večeras da je Srbija hapšenjem Ratka Mladića ispunila veliku međunarodnu obavezu, a da će hapšenjem preostalog haškog optuženika Gorana Hadžića "skinuti veliki problem sa dnevnog reda"...On...

Nastavak na Blic...

VILOVIĆ: MLADIĆ DA ODGOVARA I ZA ZLOČINE U HRVATSKOJ

Izvor: Kurir, 07.Jun.2011

ZAGREB - Hrvatski ambasador pri UN-u Ranko Vilović izjavio je na sednici Saveta bezbednosti UN da bi haški optuženik Ratko Mladić pred Haškim sudom trebalo da odgovara i za zločine počinjene tokom rata u Hrvatskoj...Kako prenose hrvatski elektronski mediji, Vilović je na sednici SB UN, pošto...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.