Dačić: Bolje Nobel nego Hag  Vučić: Daješ izjave kao Tači

Izvor: Kurir, 25.Dec.2013, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Bolje Nobel nego Hag Vučić: Daješ izjave kao Tači

BEOGRAD

- Šale za Nobela!

Na otvorenoj sednici Vlade premijer Ivica Dačić izjavio je da je taj uspeh ostvaren zahvaljujući svima u Vladi. On je, komentarišući informacije da je zajedno s Hašimom Tačijem kandidovan za Nobelovu nagradu za mir, rekao da pregovori nisu vođeni zbog nagrada i u šaljivom tonu dodao da mu je „draže da ga kandiduju za Nobela nego za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hag“. Dačić je rekao da ne veruje u verodostojnost tih informacija.

- U svakom slučaju, ovo što smo radili nismo radili ni za kakve nagrade i rejtinge, čak smo radili uz veliki rizik. A da li mi je drago, sigurno jeste – priznao je Dačić, na šta mu je Aleksandar Vučić „dobacio“ da je „ovo drugo bilo iskrenije nego onaj prvi deo“.

Vučić je premijeru rekao da se vidi da se druži s Tačijem budući da daju iste izjave, aludirajući na to da je Tači na svom profile na Tviteru napisao „da je počastvovan nominacijom za Nobelovu nagradu za mir i da to priznanje, više nego iko drugi, zaslužuju građani Kosova“.

Dačić i Vučić

ISPITAĆEMO PRISLUŠKIVANJE NIKOLIĆA

Premijer Dačić rekao je da će ispitati navode Tomislava Nikolića da ga prisluškuju, dok je vicepremijer Aleksandar Vučić rekao da će sve službe obaviti svoj posao.

- Mi sve navode, pa i one koji se tiču predsednika Republike, razmatramo. Treba da bude jasno da svi organi bezbednosti, uključujući i policiju i bezbednosne službe, imaju zadatak da zaštite predsednika, a ne da ga prisluškuju- izjavio je Dačić. Vučić je rekao da su nadležne službe i ranije uspevale da utvrde više prekršaja pod čudnim okolnostima i pokušaja upada u zaštićeni sistem.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SUDI MIŠKOVIĆU: Smenjen predsednik Specijalnog suda

Izvor: Kurir, 26.Dec.2013, 02:00

On će takođe nastaviti da sudi slučaj ubistva hrvatskog novinara Iva Pukanića kao i pobunu u JSO..BEOGRAD - Vladimir Vučinić, sudija Specijalnog suda koji sudi Miroslavu Miškoviću, vlasniku "Delta holdinga", smenjen je s mesta predsednika Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, ali nastavlja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.