Tači: Lokalni izbori na Kosovu bili uspešni

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2013, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Lokalni izbori na Kosovu bili uspešni

Kosovski premijer Hašim Tači izjavio je danas u Briselu da su lokalni izbori od 3. novembra bili uspešni i da su dokazali valjanost i legitimnost Briselskog sporazuma Beograda i Prištine.

Tači je uoči bilateralnog sastanka sa visokom predstavnicom EU Ketrin Ešton rekao i da "su rešeni incidenti na tri izborna mesta". On je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rekao da će danas na sastanku sa Ketrin Ešton i premijerom Srbije Ivicom Dačićem biti reči o primeni dogovora o policiji i pravosudju, što je sada, kako je rekao, "u rukama Srbije".Tači je rekao da su izbori 3. novembra bili potpuno uspešni, uz učešće svih zajednica na celom Kosovu."Izbori od 3. novembra su bili važan evropski test za Kosovo, koji smo uspešno položili. Taj uspeh je dokazao valjanost i dao legitimitet aprilskom sporazumu", rekao je Tači.Prethodno je Dačić razgovarao sa Ketrin Ešton a popodne se očekuje da će se sastanku Dačića, Tačija i Ketrin Ešton pridružiti i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. Blic
Pogledaj vesti o: Izbori,   Incident,   Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači:Izbori od 3. novembra su bili važan evropski test za Kosovo, koji smo uspešno položili

Izvor: Beta Video, 06.Nov.2013

BRISEL - Kosovski premijer Hašim Tači izjavio je danas u Briselu, uoči sastanka sa visokom predstavnicom EU Ketrin Ešton, da su lokalni izbori od 3. novembra bili uspešni i da su dokazali valjanost i legitimnost Briselskog sporazuma Beograda i Prištine. ``Izbori od 3. novembra su bili važan evropski...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Tači najavio ekonomske podsticaje severu Kosova

Izvor: Beta, 07.Nov.2013, 08:05

SARAJEVO, 7. novembra 2013. (Beta) - Premijer Kosova Hašim Tači rekao je u intervjuu za državnu bosansku televiziju BHT1 da podržava forimiranje multietničkih - srpskih, albanskih i drugih zajednica na Kosovu...Najavio je .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.