Izvor: Kragujevac.rs, 07.Apr.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u ponoć ističe rok za predaju izbornih listi

Gradska izborna komisija podseća zainteresovane predlagače da rok za predaju izbornih listi, za učešće na izborima za odbornike Skupštine grada Kragujevca raspisanih za 24.april 2016.godine, ističe sutra u ponoć. GIK je do sada proglasila 13 listi za učešće na lokalnim izborima u Kragujevcu.

Komisija podseća birače da se sutra u ponoć zaključuje i jedinstveni birački spisak grada Kragujevca tako da to tog roka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << svi zainteresovani građani mogu izvršiti upis ili brisanje iz biračkog spiska preko nadležne Gradske uprave, odnosno lično u kancelariji 311 zgrade Grada. Nakon isteka ovog roka zahtevi za promene u biračkom spisku grada Kragujevca podnose se nadležnom ministarstvu.                              
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.