Izvor: Pančevac-online.com, 27.Sep.2023, 21:08

PREDSEDNIK VUČIĆ: Kurti sistematski uništava srpski narod. Mir je naš interes i molim Srbe za to

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gosuje na RTS-u. O izjavi Edija Rame – Srbija je odredila Dan žalosti zboig tragičnih događaja, zbog smrti svih ljudi. Iz ugla Ustava RS svi su državljani naše zemlje. Srbija ima Dan žalosti i zbog trojice ubijenih Srba i zbog ubijenog policajca. To je civilizacijska, ozbiljna i odgovorna odluka. Edi Rama […] The post PREDSEDNIK VUČIĆ: Kurti sistematski uništava srpski narod. Mir je naš interes i molim Srbe za to appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o Danu žalosti i poginulima na KiM: Iz ugla Ustava, oni su svi naši državljani

Izvor: Danas, 27.Sep.2023

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u emisiji Oko intervju na RTS-u da je Srbija proglasila Dan žalosti zbog svih ubijenih lica u Banjskoj - i zbog ubijenih Srba i zbog ubijenog kosovskog policajca.

Nastavak na Danas...

Vučić: U Leskovac stiže mamograf baš kao što sam i obećao

Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2023

BEOGRAD-LESKOVAC..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u emisiji na RTS, koja je bila posvećena događajima u Banjskoj, da “u Leskovac stiže mamograf, baš kao što sam i obećao”...Eto, lepo do njega što se setio leskovačkog mamografa i u ovom vrlo ozbiljnom trenutku...Međutim,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.