Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023, 15:14

PREDSEDNIK UKRAJINE POSETIO VELIKU BRITANIJU: Riši Sunak dočekao Zelenskog na aerodromu, otkrivena i svrha posete

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski doputovao je u posetu Velikoj Britaniji, gde ga je na londonskom aerodromu dočekao premijer Riši Sunak. – Velika Britanija je bila jedna od prvih koja je pritekla u pomoć Ukrajini. A danas sam u Londonu da se lično zahvalim Britancima na podršci i premijeru Rišiju Sunaku na njegovom vođstvu – objavio […] The post PREDSEDNIK UKRAJINE POSETIO VELIKU BRITANIJU: Riši Sunak dočekao Zelenskog na aerodromu, otkrivena i svrha posete appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Rusi poslali jasnu poruku: "Očekujte 'krvavu žetvu'. Posledice će osetiti ceo svet"

Izvor: B92, 08.Feb.2023

Snabdevanje Kijeva borbenim avionima od strane Velike Britanija dovešće do posledica po ceo svet, navodi se u komentaru ruske ambasade u Londonu..."Želim da podsetim zvanični London, na njihovoj je savesti u takvom scenariju 'krvava žetva' sledećeg kruga eskalacije, kao i vojno-političke posledice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.