Od večeras u kovinskom bioskopu novi domaći film “Mali Budo” /video/

Izvor: KovinEkspres.rs, 24.Nov.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od večeras u kovinskom bioskopu novi domaći film “Mali Budo” /video/

Mali Budo je srpski igrani film iz 2014. godine, debitantsko rediteljsko ostvarenje Danila Bećkovića, koji je zajedno sa Dimitrijem Vojnovim napisao i scenario. Film je prvobitno zamišljen kao kratkometražno ostvarenje, ali kada je snimanje počelo, autorska ekipa, prezadovoljna snimljenim materijalom, odlučila je da film preraste u dugometražni igrani film.

Film je u Srbiji premijerno prikazan 22. januar 2014. na filmskom festivalu Kustendorf na Mokroj Gori, u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << programa Novi autori, dok je bioskopska premijera bila 24. septembra 2014. godine.

Drago je podgorički hirurg, koji prilikom operacije pravi veliku grešku i ubija sina jedinca gradskog moćnika. Da bi svog sina jedinca Buda zaštitio od krvne osvete Drago ga šalje u Srbiju, kod prijatelja iz studentskih dana. Budo ovo shvata kao sjajnu priliku da se upozna sa noćnim životom Beograda, grada koji nikada ne spava. Obilazi barove i luta kroz vrelu noć u potrazi za ženama i drugim oblicima zabave, potpuno nesvestan da njegovi zaštitnici ne nameravaju da ispune svoja obećanja.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Kulska premijera filma "Neposlušni"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2014, 13:06

Film "Neposlušni" čiji scenario i režiju potpisuje Mina Đukić, a koji je svetsku premijeru imao na čuvenom američkom festivalu nezavisnog filma "Sandens" premijerno će biti prikazan pred kulskom publikom 30. novembra 2014. godine. Filmsko ostvarenje "Neposlušni" snimano je u velikoj meri u Kuli,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.