Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023, 19:15

OSMEH KOJI JE RAZNEŽIO CEO SVET: Dečak iz Sirije izvučen iz ruševina nakon 30 sati VIDEO

Spasilački timovi nastavljaju potragu za preživelima u Turskoj i Siriji, dok je broj poginulih u razornim zemljotresima premašio 11.000 ljudi. Mnogo potresnih video snimaka kruži društvenim mrežama, ali jedan osmeh oduševio je ceo svet. Dečak u Siriji, koji je proveo 30 sati pod ruševinama, oduševio je planetu svojim osmehom nakon što su ga spasioci izvukli. Watch: […] The post OSMEH KOJI JE RAZNEŽIO CEO SVET: Dečak iz Sirije izvučen iz ruševina nakon 30 sati VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Turska,   Sirija,   Zemljotres

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radost dječaka koji je izvučen iz ruševina nakon 30 sati (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2023

​Spasilački timovi nastavljaju potragu za preživjelima u Turskoj i Siriji, dok je broj poginulih u razornim zemljotresima premašio 11.700 ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

OVAJ SPASILAC je golim rukama pomogao ŽENKI da izvuče ŠTENCE iz ruševina! Njena reakcija je raznežila svet! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Feb.2023, 11:59

Zemljotres u Turskoj i Siriji odneo je mnoge živote, a na desetine hiljade ljudi je povređeno u ovoj prirodnoj katastrofi. A pored ljudskih, ugroženi su i životi životinja. U snimku koji se proširio društvenim mrežama vidi se ženka psa koja svim snagama pokušava da spase svoje štence koji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.