Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2022, 17:56

HAPŠENJE: U velikoj akciji BIA i policije zaplenjeno više od 100 kg kokaina DROGA VREDNA 10 MILIONA NAĐENA U SKLADIŠTU

U međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno- informativne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova PU za grad Beograd u Belgiji je zaplenjeno više od 100 kilograma kokaina čija ulična vrednost iznosi više od 10 miliona evra. Akcija je izvedena u koordinaciji sa inostranim partnerskim službama Europolom i Eurodžastom. U ovoj akciji u Holandiji uhapšeni su pripadnici […] The post HAPŠENJE: U velikoj akciji BIA i policije zaplenjeno više od 100 kg kokaina DROGA VREDNA 10 MILIONA NAĐENA U SKLADIŠTU appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESRETNUT LUKSUZNI AUTOMOBIL Pogledajte akciju hapšenja dilera zbog 100 kg kokaina, policija muškarca OBORILA NA BETON

Izvor: Blic, 26.Nov.2022

U akciji hapšenja u Holandiji, Belgiji, Luksemburgu i Srbiji pohapšeno je više osoba zbog sumnje da su švercovali 100 kilograma kokaina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.