Zvezdu čeka nepobedivi PAO

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu čeka 'nepobedivi' PAO

Košarkaši Panatinaikosa upisali su trinaestu ovosezonsku pobedu u grčkom šampionatu i tako zadržali maksimalan učinak pred okršaj sa Crvenom zvezdom Telekom u 3. kolu TOP 16 faze Evrolige.

Lider grčkog šampionata "spustio je zavesu" na 13. kolo u košarkaškoj ligi još jednom pobedom kojom je zadržao stoprocentan učinak.

Košarkaši Panatinaikosa večeras su na domaćem terenu savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kifisiju rezultatom 73:67 (14:22, 18:12, 25:8, 16:25) u okviru 13. kola grčke košarkaške lige.

"Zeleni" su slično šampionu Srbije i narednom rivalu u Evroligi loše otvorili današnji meč ali su do završetka treće četvrtine uspeli da obezbede pobedu.

Najbolji pojedinac u redovima Panatinaikosa bio je Džejms Feldin sa 21 poenom i 5 skokova, a srpski internacionalci nisu imali zapažen učinak pošto im je Saša Đorđević smanjio minutažu.

Bio je to trinaesti uzastopni trijumf "Zelenih" u grčkom šampionatu što znači da ekipa Saše Đorđevića kao neprikosnoveni lider u svojoj zemlji dočekuje duel sa Crvenom zvezdom Telekom u Evroligi.

Panatinaikos će u okviru 3. kola TOP 16 faze Evrolige u četvrtak ugostiti Crvenu zvezdu Telekom u "OAKA Areni", a početak utakmice zakazan je za 20 časova i 15 minuta.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRČKA LIGA: PAO se mučio pred Zvezdu

Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Kifisiju u grčkom prvenstvu 73:67 i tako pobedom najavili gostovanje Crvene zvezde u Evroligi.. . Četa Aleksandra Đorđevića je meč prelomila u trećoj četvrtini u kojoj je primila svega osam koševa, a postigla 25. Zanimljivo da je gost vodio na poluvrmenu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.