Zvezdaši mogu da odahnu: Olimpijakos našao trenera

Izvor: Mondo, 04.Jan.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši mogu da odahnu: Olimpijakos našao trenera

Pisali su grčki mediji da bi Vladan Milojević po završetku sezone mogao iz Zvezde u bratski Olimpijakos, ali je klup iz Pireja, ipak, odabrao drugo rešenje.

Foto: Guliver/Getty images/Charlie Crowhurst

I dalje je neizvesno da li će Vladan Milojević produžiti ugovor i ostati na klupi Crvene zvezde za narednu sezonu, ali navijači crveno-belih, bar, imaju brigu manje.

Španski "Mundo Deportivo" u četvrtak popodne objavio je da Olimpijakos ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novog trenera - Katalonca Oskara Garsiju (44), doskorašnjeg šefa stručnog štaba Sent Etjena.

Proteklih dana grčki mediji pisali su o želji trofejnog kluba iz Pireja da angažuje Zvezdinog trenera, međutim, posle ove informacije tako nešto čini se kao nerealno.

"Mundo Deportivo" navodi da je 44-godišnji Garsija postigao dogovor sa čelnicima Olimpijakosa na sastanku u Barseloni i da je uzbuđen zbog izazova koji ga čekaju u Grčkoj.

Nekadašnji ofanzivni vezista Barselone, Albasetea, Valensije, Espanjola i Ljeide napustio je u novembru Sent Etjen zbog nesuglasica sa klupskim rukovodstvom. Tokom trenerske karijere bio je asistent na klupi selekcije Katalonije, radio je u mlađim kategorijama Barselone, a vodio je Makabi Tel Aviv (u dva navrata), Brajton, Votford, Salcburg i pomenuti Sent Etjen.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.