Živeće ovaj narod – Aleksandar iz Srbije poneo pečeno jagnje na letovanje: „7 dana imam ručak“

Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2023, 21:05

Živeće ovaj narod – Aleksandar iz Srbije poneo pečeno jagnje na letovanje: „7 dana imam ručak“

Živeće ovaj narod – zakolješ, ispečeš i pravac Grčka.
U jednoj Fejsbuk grupi koja broji preko 200.000 članova osvanula je objava koja je mnoge slatko nasmejala. Naime, Aleksandar iz Kuršumlije poneo je u Grčku ni manje ni više nego čitavo jagnjeće pečenje, a fotografije je objavio u grupi „Grčka info“.
Članovi ove grupe nisu mogli da odole i ne prokomentarišu ovu objavu.
„Svaka čast, ja sam nosio po tri kilograma pečenja, čvarke i kobasice, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << celo jagnje nisam“;
„Priznajem da si mi zadao domaći zadatak, javiću se kad ga rešim“;
„Samo vi slikajte, kad vide grčki carinici poješće vam sve sami“, glasili su neki od šaljivih komentara kojih je iz minuta u minut sve više.
Neki su se našalili da sad, pored pradajz turista, sada imamo i – jagnje turiste.
Foto: Aleksandar Miletić – ustupljene Situaciju je za jedan domaći portal prokomentarisao i sam autor objave i „vlasnik pečenja“ čija objava je pokrenula lavinu komentara na Fejsbuku.
– Ispekli smo ga u Kuršumliji i tako celog umotali u foliju, stavili u gepek i pravac Pefkohori. Imali smo ručak sedam dana svaki dan – zadovoljno zaključuje Aleksandar Miletić iz Kuršumlije u izjavi za Telegraf.
Osim pečenja Aleksandrov odmor nije mogao da prođe i bez domaće rakije.
Jedno je sigurno, ovaj domaćin znao je kako sebi da ugodi, a da li je to i prikladno (što su neki prokomentarisali, govoreći o kulturi), ostaje da se zaključi.
Ljubicu sa dvoje dece u Grčkoj izbacili iz smeštaja zbog kolača, a onda su i ostali Srbi podelili svoje muke sa letovanja

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.