Željkova zečica: Šašić se verio sa manekenkom Katarinom Lazić

Izvor: Poznati.info, 30.Jul.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željkova zečica: Šašić se verio sa manekenkom Katarinom Lazić

Pevač Željko Šašić rešio je da po drugi put stane na ludi kamen. Nakon burnog razvoda sa Sonjom, sadašnjom suprugom Ace Lukasa, folker je dugo bio sam, međutim, njegovo srce je osvojila Katarina Lazić, sa kojom se verio i planira brak.

Željko i Katarina su nedavno u jednom tatu studiju u Beogradu uradili tetovaže koje simbolišu njihovu ljubav.

Naime, na prstima na kojima se nosi burma Lazićeva ima natpis Mrs., a Šašić Mr.

Par je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << odmora na Crnogorskom primorju otputovao u Grčku gde će boraviti dve nedelje, a po povratku s odmora trebalo bi da u narednom periodu posete i Dubai.

Pripreme za venčanje su uveliko u toku. Nova folkerova izabranica radi kao model za austrijsku kompaniju “Body and Soul model Agency”.

Dvadesetsedmogodišnja Katarina slikala se i za „Plejboj“, a radila je i za američko tržište.

Ova lepa Kragujevčanka, studentkinja je Pravnog fakulteta, a prošle godine učestvovala je na takmičenju „Playboy-Playmate“

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Željko Šašić verio Plejboj zečicu!

Izvor: Press, 30.Jul.2013

Izabranica Željka Šašića je iz Kragujevca, ima dvadeset i sedam godina, studira Pravni fakultet, radi kao model, a prošle godine takmičila se u izboru za Plejboj Plejmejt zečicu.. Pripreme za venčanje su uveliko u toku. Željko i Katarina nedavno su u jednom tatu studiju u Beogradu uradili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.