Zastrašujuće: Pogledajte kako je izgledala razorna oluja u Grčkoj, Italiji i Turskoj (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 03.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujuće: Pogledajte kako je izgledala razorna oluja u Grčkoj, Italiji i Turskoj (VIDEO)

Oluja Zorba protutnjila je Grčkom, a najmanje troje ljudi smatra se nestalima u snažnoj oluji koja je izazvala poplave u više dijelova zemlje, objavile su tamošnje vlasti.

Oluja je krenula u nedelju prema Grčkoj i pogodila ostrva Evia,Skiatos, Rodos, Skopelos, Alonisos, Skiros, istočno od kopnene Grčke, i južno poluostrvo Peloponez.

Brodovi su zadržani u najvećim lukama u zemlji, a promet >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je u mnogim drugim područjima širom zemlje onemogućen jer su putevi bili poplavljeni.

Olujni naleti vetra izazvali su nestanak struje i rušili stabla širom zemlje.

Vatrogasci su primili više od 1.300 poziva u pomoć kako bi evakuisali ljude zarobljene u automobilima i poplavljenim kućama ili uklonili srušena stabla i drugi otpad.

Temperature su zadnjih dana neočekivano pale do 10 stepeni Celzijusa. Vetar je u nekim područjima dostizao brzinu do 100 kilometara na sat.

Nakon Grčke, nevreme se proširilo i na Tursku, a evo kako je bilo tamo.

Pored Grčke i Turske, nevreme je bilo i u Italiji.

Tako su turisti zabeležili neverovatan prizor, grad je padao, a bio je veličine pesnice.

U Italiji je čak padao i sneg, ali na Alpima.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.