Za Somborce najbolje letnje destinacije Grčka, Turska i Egipat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2021, 16:43

Za Somborce najbolje letnje destinacije Grčka, Turska i Egipat

Odlaganje letovanja zbog globalne krize izazvane pandemijom korona virusa otvorilo je još veće apetite gradjanima za putovanja, a za ovo leto su Somborcima top destinacije Grčka, Turska i Egipat.

Zbog velikog interesovanja i pitanja oko novih uslova putovanja telefoni su usijani, kažu u turističkim agencijama.

"Usijali su se telefoni što je nama ovde u agenciji veoma drago. Ljudi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve više zanimaju za Grčku koja je primarna destinacija ne samo za Somborce, već i za sve ljude iz okoline koji nam dolaze. Astraktivne su još i destinacije za naše građane su Egipat i Turska, koje su iz godine u godinu sve više tražene. Tražene su jer je dobra cena, dobra usluga, smeštaj i odlični hoteli“, kaže Sanela Babić izsomborske turističke agencije Ocean travel.

"Samo kada uporedimo sezonu 2019. sa 2020.godinu obim poslovanja je umanjen za skoro 90 odsto. Pošto smo mi organizatori putovanja i za školski i omladinski turizam čak i tu gde smo bili orijentisani na samo domaći turizam se realizovalo samo 10 odsto tura od ukupno planiranih aranžmana, pa su i u tom sektoru veliki gubici. Svi smo željni putovanja i očekujemo ove sezone malo lepše vesti što se toga tiče. Polako se definišu uslovi prelaska granica, jer većina naših putnika je zainteresovana za Grčku“, napominje referent prodaje u turističkoj agenciji Euro Lajn Ivana Madžarev.

U turističkim agencijama objašnjavaju da za letovanja u inostranstvu nisu jasno precizirani uslovi za decu. Dodaju su će priortiet u odabiru termina imati klijenti koji imaju zamenske vaučere, a koji su letovanje platili prošle godine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.