ZA DVADESET MINUTA SMO NA GRANICI SA SRBIJOM: Bivši ministar odbrane Grčke prorekao koliko njihovim tenkovima treba da pregaze Severnu Makedoniju!

Izvor: Kurir, 21.Feb.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA DVADESET MINUTA SMO NA GRANICI SA SRBIJOM: Bivši ministar odbrane Grčke prorekao koliko njihovim tenkovima treba da pregaze Severnu Makedoniju!

Jedinica oklopnih vozila za 20 minuta stiže do granice sa Srbijom, izjavio je bivši grčki ministar odbrane i lider nezavisnih Grka Panos Kamenos u intervjuu lokalnoj televiziji TRT sa područija Tesalije, prenosi MIA iz Atine.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Albanija nam nije pretnja! Za 20 minuta smo na granici sa Srbijom" Oštar ODGOVOR GRKA na provokacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2019

Bivši grčki ministar odbrane i lider nezavisnih Grka Panos Kamenos u intervjuu lokalnoj televiziji TRT sa područja Tesalije rekao je da jedna jedinica oklopnih vozila može za 20 minuta da stigne do granice sa Srbijom!..- Ne osećamo pretnju. Ni Albanija ne može da ugrozi Grčku. Ne može ni Skoplje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.