Vučić i vlasnik Olimpijakosa o brodogradnji i privatizaciji klubova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i vlasnik Olimpijakosa o brodogradnji i privatizaciji klubova

Premijer Aleksandar Vučić razgovarao je danas s osnivačem grčke kompanije za brodski saobraćaj i vlasnikom sportskog kluba Olimpijakos Evangelosom Marinakisom o ulaganjima u brodogradnju u Srbiji i privatizaciji pojedinih fudbalskih klubova.

Tema sastanka bilo je "ulaganje grčke kompanije (Capital Maritime and Trading Corporation) u oblasti brodogradnje u Srbiji, ali i mogućnostima za investiranje u drugim sektorima industrije", budući da je Srbija, prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Marinakisa, "izgradila veoma povoljno poslovno okruženje za investitore", saopšteno je posle sastanka.

"Posebna pažnja posvećena je privatizaciji pojedinih fudbalskih klubova", saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Marinakis je izrazio nadu da će pomenute investicije biti realizovane, "nakon detaljne analize članova njegovog stručnog tima o uslovima i mogućnostima ulaganja u Srbiji".
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.