Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2024, 07:45

Vučić: Srbija čvrsto opredeljena za ubrzanje puta ka Evropskoj uniji, ali očekujemo jasne signale

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa premijerom Grčke Kirijakosom Micotakisom, da je istakao da je Srbija čvrsto opredeljana za ubrzanje evropskog puta ka EU, ali da očekuje od Evrope jasne signale podrške na tom putu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić se sastao sa Micotakisom

Izvor: B92, 12.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa koji boravi u radnoj poseti Srbiji...Dvojica državnika već su se srela juče, nedugo pošto je Micotakis doputovao u Beograd, a sada imaju zvanični "tet-a-tet" sastanak...Micotakis je u radnoj poseti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.